Sariiiiiiiiti, lumeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!

SHARE

UPDATE: La 10.000 de voturi favorabile mie si la cateva sute contra, Realitatea Tv renunta la sondajul care-i umilea. Bine pa! A, si sa-l promovati pe boul ala. Merita.

Aoleooooooooooo, cica l-am amenintat in emisiune pe un vierme ca-l calc cu masina. Uliuuuuu, muicaaaaaaaaaaaaa! Cica pe viermele care a facut imbecilitatea cu sondajul. Dupa care alti imbecili se dau cu fundu’ de pamant ca sunt un om rau care are porniri violente:” cum sa-l amenint pe saracul bacil ca-l calc cu masina?”

 Acum flegmonul fantasmeaza cum se duce el la politie cu caseta sa-mi faca plangere sau la C.N.A ca sa ma pupe in trei litere. In cazul in care s-ar uita la caseta, atat el cat si hemoroizii care s-au inflamat astazi ar vedea ce am spus: ca daca as fi director la Realitatea tv l-as calca si anume cu masina pentru umilinta la care a supus postul fix la post acasa.

 Eeeeee, vazand tampenia agresiva, il instiintez si pe varcolac si pe pupatorii lui in cur (dintre care unu’ isi imagineaza ca a fost campion de box) ca n-am sa-i dezamagesc.  Dar nu cu masina, ca e noua si exclusivista, ci cu jet viguros, deoarece inca n-am probleme cu prostata.

P.S.  Chiar, mitomanule, cine e de vina ca esti atat de prost? Prosttata sau proastamama?

SHARE