Pupaturi la Base

SHARE

UPDATE: Iata un comentariu pe care l-am primit si pe care il gasesc fabulos>:
“Asteptam si noi cu nerabdare momentul cand ai sa renunti la marea ta INVIDIE la adresa doamnelor de mai sus.Cat ai sa te mai OFTICI pe succesul lor politic si particular?eu n-am auzit-o vreodata pe Prima Doamna a tarii sa te comenteze pe tine desi ar fi multe de comentat.De fapt tu esti prea pitic pentru valoarea dumnealor…de aia nu te baga in seama si tu iti “bagi unghia-n gat” de oftica!aia e toata treaba flacaiandrule…”

A avut loc un giumbusluc denumit pompos “Business Woman Gala” unde au fost premiate, slavite si dezmierdate atat sotia bravului carmaci cat si cea care se ocupa din ce in ce mai mult cu carma in sine (prin inalta functie guvernamentala pe care o ocupa, desigur): Maria Basescu si Elena Udrea.

Ca un detaliu nesemnificativ, anul trecut era minunata si Roberta Anastase. La anul trebuie in mod cert reevaluate si Elena Basescu si Anca Boagiu, fireste. Poate si madam Ridzi.

Ca tacamul sa fie complet, mareata gala a fost prezentata de Andreea Marin Banica, inventatoarea body-ului cu chilotel extensibil pentru bebelusi.

P.S. Uite si o poza pe care am preluat-o de la cancan.

bubulina-gospodina

SHARE