Prostanacul. Acum si in varianta relaxata.

SHARE

Cei care spuneau ca e necesar un test psihologic pentru candidatii la prezidentiale aveau o cerinta incompleta. Ar mai trebui si un test de IQ.Ba nu, doua. Iar daca dupa primul rezulta ca esti prostanac si trebuie sa citesti de pe foi un discurs banal, iar la al doilea iti iese ca esti relaxat, ar trebui sa poti sa cedezi locul.

Orice asemanare dintre precedentul paragraf si personaje sau intamplari realae este pur prosteasca. Ceva mai tare decat “dezbaterea” de aseara n-am vazut in viata mea. Oau!!!! Fabulos!!! Arealul meu de raspandire nu s-a intersectat niciodata cu ceva mai crancen, mai bulversant, mai intens, dement pana la atac cerebral, comic pana la infarct, teribil pana la deces.

Cand contracandidatul tau are o singura tema de campanie, care se rezuma de fapt la un singur cuvant, repetat obsesiv, poate chiar maladiv:”mogulii”, tu ce faci? Cand omenasii au auzit si in sculare si in culcare, si de trei ori intre mese, ba chiar si in loc de mese, ca mogulii sunt rai si le fura chifla de pe masa, si ca tu esti marioneta lor, ce faci? Te duci la 12 noaptea in preziua confruntarii la Sorin Ovidiu Vantu acasa? Fix in momentul in care autoritatile declara ca l-au prins pe locotenentul lui feneist, “disparut” si “cautat”-vezi Doamne-de sapte ani? De ce ai face asa ceva? La fel de util ti-ai putea trage un glont in cap sa vezi daca gadila.

Dupa care vine Vantu la televizor si spune ca erai incordat si el te-a ajutat sa te relaxezi. Oaaaaauuuu!!!! Petrecere in pijamale la mogul ?!?!?!?!?! Aaaaaa!!!! Da, si ca voi sunteti de fapt prieteni de mult timp , de unde si efectul relaxant al relatiei, dar ca n-ati spus pentru ca dadea rau in campanie. Asta dupa ce tu te-ai dezis public de personaj spunand ca nu-ti place de el pentru ca e “turbulent” si “malefic”. Adica la glontul pe care ti l-ai tras tu vine si prietenu’ cu mitraliera si ti-o goleste in tartacuta.

Noroc ca nici un proiectil nu ti-a atins creierul. Pentru ca nu l-a gasit.

Ok. Ca Basescu si Vantu sunt mana-n mana, n-am nici o indoiala. Ca Geoana isi merita porecla, ba chiar poate intemeia o religie in domeniu, este evident. Cred insa ca am ajuns dupa ce am parcurs un cerc in cinci ani la acelasi tip de lamentatie:
“Cum a ajuns Romania sa aleaga intre doi comunisti ca noi?” – Traian Basescu, 2004
“Cum a ajuns Romania sa aleaga intre astia doi”?” – Anonim, 2009

P.S. De un comic nebun, vecina cu apoplexia, este si relatarea lui SOV despre cum se intalnea el in 2004 cu Basescu in parcare la Tancabesti.

SHARE