Pentru pupincuristii baselului

SHARE

Anul acesta, asadar din ianuarie pana acum, emisiunea “In gura presei”  a produs 1,3 milioane de euro. Cu masuta si maimuta(aici ma refer la generic). Pe ce ma bazez? Pe analiza asta.

Petrisor Obae rimeaza cu coae. Dar n-are. Altfel nu si-ar mai fi luat precautii imbecile si ar fi spus ca:  “In gura presei e cea mai eficienta emisiune de televiziune”. Nu “una dintre cele mai eficiente”.E evident. Ca eficienta e de departe pe primul loc, iar locul doi si trei sunt libere. Eu am facut matematica, asadar ma pricep la numere, ceea ce da credibilitate afirmatiei si starneste invidia starurilor porno.

De ce se adreseaza acest post in primul rand pupincuristilor Incrucisatorului? Pentru ca mananca in fiecare zi rahatul:”Badea e platit sa-l injure pe Basescu”. Nu. Badea e platit ca sa-i produca mogulului pana in luna noiembrie 1,3 milioane euro aproape fara nici o cheltuiala si cu siguranta fara nici o invenstitie.

Iar Badea, care e un mare admirator de-al meu, il injura pe divinatorul Nuticii pentru ca asa vor muschii lui proeminenti si tonifiati. A, si freza de la Igiena.

SHARE