Penele

SHARE

Sunt foarte multe mesaje pe tema penelor asa ca sunt nevoit sa fac din nou referire la ele. Sunt multumit ca am putut sa contribui la incrancenarea si chiar disperarea cu care autoritatile au facut 42 de km de asa zisa autostrada.

Raman la convingerea ca trebuie sa fii idiot sa tratezi in anul 2009 asa ceva ca pe o culme a capabilitatii, un rai al reusitei, o demonstratie a supremei competente. Istericii portocalii care vor sa-si venereze idolii pitici sunt invitati sa se linisteasca sau (mai bine) sa moara in chinuri. Eu nu seman (din fericire) cu smenarul disperat la care se inchina ei.

Voi purta penele respectiva in Piata Victoriei dupa cum am zis. Dar asta intr-un termen rezonabil de 30 de zile in care sa vedem daca lucrarile au fost facute de mantuiala doar pentru poza, asa cum s-a intamplat in multe alte cazuri recente.

P.S. Neavand nimic in comun cu sclavul consilierelor hidoase, convins ca e barbatul alfa, imi permit sa ignor “poftele sufletelelor” gibonilor, ba chiar sa si folosesc verbul “a mictiona” in aceeasi propozitie cu “poftele” si “sufletelele” lor.

UPDATE:

UPDATE: Comentariu genial pe blog:”La o autostrada lungimea n-ar trebui sa fie mai mare decat latimea?”

SHARE