N-am mai asteptat albirea lui Kovesi, m-am decis cu votul dupa afirmatia mocirloasa a japitei Ciolos

SHARE

Daca n-ati aflat ce a zis Ciolos, iete acoalea.

Calculul e simplu: la Senat votez cu Tariceanu(ALDE). Mi s-ar parea foarte penibil ca tocmai cel care s-a luptat aproape singur cu Binomul mafiot sa rateze intrarea in Parlament.

La Camera depuatilor nici nu se pune problema sa merg cu ALDE. Acolo este Daniel Constantin, o scursura securistoida,deci insalubra. Mai degraba as vota cu Coldea decat cu japita asta. Asadar, la Camera am identificat doi cetateni prizabili, inteligenti, cu puncte de vedere clare, ca niste oameni practic: Liviu Plesoianu si Ciprian Necula. Ambii candideaza la PSD, primul pe locul noua, cel de-al doilea pe locul treisprezece. Stiu, automat voi vota cu bideul lui Maior si cu incaltatorul lui Coldea, denumit Georgian Pop. Asa e! Dar mi-am spus ca de pe locul 3, pudelul SRI intra oricum. Cei doi despre care v-am spus, nu. E simplu: nu exista alegere imaculata la alegerile astea.

Nu imi fac niciun fel de iluzie: sansele sunt ca PSD, dupa ce va catiga urias la vot, sa bata palma cu sistemul securist preluat integral de Iohannis de la Basescu. E chiar foarte probabil ca PSD va tranzactiona jegos mandatul de la cetateni pentru iluzia impaciuirii cu Bionmul. Fix cum a mai facut Ponta. Asadar, nu-mi fac nici iluzii, nici sperante.

Un singur lucru totusi astept: sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru.

SHARE
No Comments