Intrebarea desteapta despre articolul 5, adresata lui Trump, care a facut furori in presa internationala, a fost ideea lui Gadea si formulata de Gadea

SHARE

Acesta este ADEVARUL! Pe care nu m-as fi apucat sa-l devoalez daca n-as fi vazut niste propganda jegoasa, securista, agresiva si mincinoasa dupa conferinta de presa de la Casa Alba.

Lucrurile stau asa: din motive de securitate, toti jurnalistii acreditati s-au strans la Ambasada Romaniei, de unde au plecat in mod organizat la Casa Alba. S-au discutat in comun intrebarile pe care urmau sa le adreseze Presedintelui American. Dupa o idee tampita, a uneia de la Digi, de a rosti intrebarile in limba romana, cu rezultat sigur ca n-ar fi inteles nimeni pe planeta, idee demontata rapid de Gadea, a urmat o alta idee tampita a lu’ “domnu’ Pantazi”: Ceva in legatura cu Rusia si cat de amenintatoare este ea.

Gadea le-a bagat deontologilor mintile in cap si a dat argumentul corect: daca vreti sa se vorbeasca pe planeta depre intrebarea noastra, ea sa fie in legatura cu o firmatie a lui Trump din camapanie, si anume ca nu va respecta articolul 5 din Convetina NATO daca tarile componente nu-si vor achita contributia cuvenita. Toata lumea a cazut in cur de admiratie. UNANIMITATE! Atunci Gadea s-a apucat sa o formuleze in engleza si a fost scrisa pe grupul de watsup facut provizoriu de un nene de la Ambasada. Conventia intre jurnalisti a fost ca, indiferent cine va fi nominalizat sa puna intrebari, sa o rosteasca pe asta.

Sigur ca Iohannis a nominalizat slugile lui anonime, cu audienta ZERO, asa cum s-a vazut si pe datele de a doua zi: ANTENA3 a fost mai mare decat toate celelalte la un loc. Dar raspunsul lui Trump a facut titluri peste tot pe planeta. Peste tot!

Acesta este adevarul si el trebuie spus pentru a contracara marea de impostura ticaloasa, de minciuna propagandista, specifice “mlastinei de la Bucuresti”. Aceasta expresie descrie mai degraba dezastrul moral in care se balacesc “presa” si “deontologii”.

P.S. Nu cred ca va fi cineva dintre cei care au fost la Casa Alba care sa conteste ceea ce am scris aici. Daca o fac, eu de abia astept. Pentru ca voi scoate dovezi concrete si ii voi umili crancen.

SHARE
No Comments