Ii prezint scuze domnului Mihai Bendeac

SHARE

Cred sincer ca am fost prea dur in exprimare aseara pe pasa cu Sinteza Zilei.

Poate ca sunt prea pasional cand citesc texte de genul:” Cu toate astea, la alegerile viitoare am sa merg pentru prima data in viata la vot si am sa pun stampila pe Basescu, desi, in mod normal, mai degraba m-as spanzura decat sa votez un politician sau un partid politic din Romania. Numai ca Antena 3 a devenit un agent electoral perfect pentru presedinte. Ajungi sa-l votezi pe Basescu de nervi, fiindca iti este prezentat ca un Diavol cand stim cu totii ca nu exista oameni eminamente buni sau eminamente rai. Oamenii sunt colorati. Nu am vazut in ani de zile o singura fraza in care sa i se dea dreptate, desi au fost situatii cand poate o fi avut. Bai nene, sa te chinui si nu poti sa iei timp de 2500 de zile numai decizii proaste. Las-o dracului! Tot iti mai scapa una buna, macar din greseala. NU CRED ca toti PDL-isti sunt mafioti si PNL-PSDistii salvarea Romaniei. Uite, de exemplu, ce sa fac?!?! Udrea, orice-ar fi, orice s-ar zice, orice-ar face, pentru mine e MILF!!!! GOOD MILF!”

Chiar vorbeam cu Ciutacu in mai multe randuri  si ne gadeam daca nu cumva suntem noi nebuni. E foarte posibil. Poate au dreptate cei care se refera la mine/noi cu termenul “taliban”. In mintea mea cuvantul inseamna altceva dar, repet, poate gresesc. Domnul Basescu cu siguranta a facut si multe lucruri bune, doamna Udrea e o doamna care arata foarte bine si care, foarte probabil, presteaza benefic pentru comunitate, iar domnul Razvan Ungureanu e un carturar cu gandire moderna caruia trebuie sa-i dam o sansa sau chiar mai multe pentru a-si prezenta solutiile.

Asadar, considerand cu multa seriozitate faptul ca s-ar putea sa fiu  nebun de legat, extremist intr-o lume normala, contondent intr-un mediu al decentei, strident intr-o clima moderata, radical intr-un context echilibrat , poate chiar violent si negativ intr-o galaxie a pacii si a gandirii pozitive,   ridic acum serioase dubii cu privire la lucrurile in care cred si pe care le spun cu sinceritate.

Ii mai prezint domnului Bendeac inca o data sincerele mele regrete pentru postura publica incomoda in care spusele mele impetuoase s-ar putea sa-l fi plasat si il asigur de intreaga mea consideratie pentru activitatea artistica a domniei sale.

P.S. Voi prezenta acest text si in emisiunea de diseara, de fapt la pasa cu Sinteza Zilei, pentru a asigura un contrabalans corect, in echivalenta cu spusele mele anterioare.

SHARE