“Grasa si proasta”

SHARE

Acesta este titlul unei carti a Rodicai Ojog-Brasoveanu care descrie perfect depozitele uriase de ipocrizie slinoasa din tarisoara. Care tarisoara geme de savanti cu neuronul contorsionat de intrebarile fundamentale ale omenirii si de intelectuali fini care dau buzna in bibllioteca de la Alexandria aflata la Alexandria.

In scurtul rastimp pe care si-l permit pentru respiro, toti acestia comenteaza asiduu in diverse cotetze de pe net populate cu tot felul de bote si derivatele lor.

Dupa filmul de azi am asezat textul lui Carmen, dovada incontestabila ca ea se pricepe la scris mai bine decat se pricepe Liiceanu sa se dea cu crema pe organism.

Antrenamentul de astazi este dedicat celor care cred ca daca isi misca fundul vor fi mai putin inteligenti sau cultivati si ca neclintirea este in mod cert apanajul oamenilor superiori in cuget si simtiri. Chiar si Marie Curie, daca ar fi avut ocazia, ar fi experimentat acest antrenament :).

Activitatea fizica si, pe cale de consecinta inferioara, prestata de mine astazi are doar 13 minute si cuprinde 5 exercitii. Fiecare dintre acestea se executa timp de 30 de secunde urmate de 10 secunde de pauza.Cele 5 execitii sunt:

1.Exercere humanum est
2.Abdomene pe rasfoite
3.Sarituri cu cartile in mana
4.Fesieri de intelectual
5. Burta pe carte

Rog specialistii in fitness sa nu-mi explice condescendent ca nu exista aceste exercitii si nici aceste denumiri.Nu uitati de cele 5 minute de incalzire inainte de efort si de strechingul dupa antrenament.

In final vreau sa va anunt ca ceaiul Silhouette Help isi face in continuare efectul si ma ajuta sa lupt impotriva poftei de dulce cu care ma confrunt dintotdeauna.Eu il beau inainte de antrenamente si de cate ori imi vine sa mananc ceva dulce…adica zilnic ).Mai multe informatii despre Silhouette Help gasiti AICI.Ne vedem saptamana viitoare la antrenament.Pe curand.

SHARE