E lovitura!

SHARE

UPDATE2: Adelin Petrisor spune ca el a fost in mijlocul manifestantilor si ca oricine sustine contrariul minte. Ok. La fel si cel care afirma ca eu l-as fi uitat pe Sorin Oancea.
P.S. Imi cer scuze ca am abdomenul plat. E un subiect care ii deranjeaza pe multi.

UPDATE: Acum am fost informat ca Adelin Petrisor imi raspunde obraznic. Asta e. La razboi ca la razboi. Nu aveam cum sa-l uit pe domnul Sorin Oancea de vreme ce m-am intalnit cu domnia sa. Cat despre frica de protestatari, unii nu au simtit-o pentru ca nu s-au aflat in mijlocul lor.

# Foarte buna ideea de a-l pune pe Striblea, acest Sreck al D.N.A., la concurenta cu Gadea. O decizie cu adevarat inteleapta. Cred ca gandirea a fost pe sistemul:” Il bate rau Badea pe Striblea? Da ! Atunci sa-l bata si Gadea!” Perfect!

# Adelin Petrisor e ironic cu privire la audienta Observatorului. Marfa! E ca si cum Piticul Porno ar face misto de Zaharescu pe motiv ca nu e la fel de inalt precum Cabral. Ma refer aici, evident, la audienta productiei la care lucreaza Petrisor si care are audienta mai mica decat pauza publicitara de la Etno. Daca-mi aduc aminte ca l-a eclipsat pana si Zarescu la corespondentele din Egipt….s-ar putea sa nu-mi mai aduc aminte cum il cheama.

# In curand, “Clack!”

SHARE