Doamna ministru Pruna si uriasul aparat de propaganda stalinista vor ca savantul Mencinicopski sa nu mai scrie

SHARE

Am vorbit despre asta aseara. Da, traim intr-un stat stalinist, jegos, abuziv, si, mai presus de orice, cretin. Da, am boala celiaca (stati linistiti, nu se ia) intocmai ca Novak DJokovic, nr. 1 in tenisul masculin. Da, am o forma foarte dura si da, mi-a folosit foarte mult lucrarea pe tema a doctorului Mencinicopschi scrisa in puscarie. Mie si medicilor care nu cunosc foarte multe despre aceasta afectiune neexplorata inca suficient.

Doamna Pruna, ministrul justitiei, doreste ca savantii, profesorii sau performerii in domenii absolut respectabile sa sape santuri sau sa lucreze la bucatarie. Asa crede dansa ca e in interesul justitiei si al societatii. Pentru ca Stalin.

Uite si cartea scrisa de Djokovic despre cum diagnosticul corect, dupa multiple incercari esuate, plus conduita corespunzatoare, foarte complexa de dupa diagnosticare l-au facut nr. 1 mondial.

IMG_20160113_135725

In Romania stalinista Djokovic ar fi fost categorisit ironic “scriitor” si tot felul de fosile pline de basini s-ar fi napustit sa-l sfasie.

HAI SIKTIR!!!!!!

Iata si emisiunea de aseara pe subiect:

SHARE
One Comment