DNA, o adunatura monstruoasa

SHARE

UPDATE: CINE A INTELES CA MI-E MILA DE DAN DIACONESCU ESTE NEBUN CU PERFUZII IN CAP. NU DESPRE ASTA E VORBA IN ARTICOL.

 Romania nu este un stat de drept. Este o dictatura africana demodata. Procurorii astia , asumandu-si in mod fraudulos o identitate falsa,”anticoruptia”, isi permit sa ucida in chinuri ceea ce peste tot pe planeta civilizata inseamna “drepturile omului”.

 Arestarea preventiva este o MASURA EXCEPTIONALA. Scrie in codurile lui peste prajit pe care nici dracu nu se deranjeaza sa le mai citeasca, daramite sa le mai aplice corect. Exceptionala, adica iesita din comun.” La ocazii”, cum ar zice manelistii. “Ocazii” care sunt identificate foarte concret in aceleasi coduri. In aceasta tara blestemata, randuita de niste creaturi primitive, neanderthaliene, privarea de libertate a devenit la fel de obisnuita ca minciunile prezidentiale.

Pe scurt, daca ai dovezi ca un cetatean a faptuit penal, fa-i dosar, trimite-l in judecata si instanta il va declara vinovat definitiv si irevocabil, moment in care respectivul poate infunda puscaria. Asadar, in urma unei judecati PE FOND !!!!!!!!!! 

Motivul pentru care nu se intampla asta in aceasta tara odioasa este simplu: sentintele pe fond tin de un sistem complex, echilibrat, civilizat denumit JUSTITIE. Or, cine dracu are nevoie in tara asta de justitie??!?!?! Arestarile preventive tin de ceva cu care  se poate conduce insa mult mai eficient: CIRCUL. In functie de conjuncturi, ele sunt foarte utile pentru un registru foarte larg de obiective: de la schimbarea subiectului in agenda publica,  de la oferirea unor iluzorii si trecatoare satisfactii semicolective, pana la intimidarea unor adversari si instituirea terorii ca adevarata Constitutie.

P.S. Unii amatori de teoria conspiratiei sustin ca Elvis n-ar fi murit si ca traieste pe nu stiu ce insula. La fel si Michael Jackson. Ba nici Ceausescu n-ar fi murit atunci si a trait ulterior in Cuba. Eu sunt convins insa de un alt fapt: Stalin e nemuritor si traieste vesnic in Romania.

stalin

SHARE