Cica se incordeaza fiscul la manelisti si interlopi

SHARE

Am mai auzit asta. De multe ori. Si n-a verificat nimeni pe nimeni. Fiscul a persecutat Antena3 si a incercat sa ia de la mine 100.000 $ din care eu nu incasasem un cent. Deci, pana la proba contrarie, e o noua mostra de harneala aceasta declaratie a sefului ANAF.
Pana acum, institutiile statului, inclusiv “justitia independenta” nu au fost interesate de interlopi. Deloc! Au fost preocupati sa inventeze dosarul “Caltabosul”, “Strutul” si alte cretinisme de gen, in apaluzele unei inportante parti din populatia Romaniei care aveau senzatia ca asftel se face dreptate. M-am saturat de “vom face”. Atept sa vd primul interlop pus sa-si justifice mormanul si Porsche-ul.
nunta-tigani-bogati-lugoj-8
Stirea e asta:”Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început verificarea persoanelor cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat, metodologia presupunând mai multe etape, care vor dura cel mult şase luni sau, dacă sunt necesare informaţii din străinătate, 12 luniÎn total vor fi verificate, într-o primă etapă, 313 persoane. Acestea au fost selectate din patru grupe de risc denumite sugestiv “patron bogat de firmă săracă”, “persoane cu patrimoniu semnificativ, dar fără activităţi economice cunoscute”, “persoane cu venituri volatile” şi “alte persoane care nu intră în cele 3 profiluri de mai sus, însă prezintă riscuri semnificative”.
Fiscul a selectat 60 de inspectori care se vor ocupa exclusiv de “Programul de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal”. “ Se urmăreşte o medie de 5 cazuri / inspector pentru operativitate şi eficienţă”

Iata ce spuneam aseara:

 

SHARE