Cei mai prosti de pe planeta

SHARE

CEL MAI UPDATE: In nemarginita lor inteligenta, recunoscuta unanim, Adevarul si Click s-au napustit sa inghita rahatul produs de cei doi desculti.

Asta si cu asta.

P.S. si anume UPDATE:

Ca nu erau prea inteligenti tinea de evidenta. Ca reuseau sa libidinoseasca pe cativa cretinei de la agentiile de publicitate sa le arunce cate o flegma din care sa-si ia telefon mobil in rate, nu era chiar un soc. Dar sa bata recordul mondial la imbecilitate, e o performanta cosmica.

Superb e ca sunt doi. Totul putea sa se rezume la un umflat unsuros care credea ca suspendarea unei emisiuni de televiziune este anuntata de seful de la monitorizare πŸ™‚ si doar catre el :), obezul intergalactic cu creierul in shaorma. Ei bine, balega cere mot. Asa ca mai sare un meltean care iubeste gorilele sa spuna idiotilor care-i citesc balele cum a vorbit el cu niste cunoscatori πŸ™‚ care i-au confirmat ca a pus si el niste caramizi in trecut. Sublim. Capodopera. Catedrala.

Breaking news: surse pe care nu doresc sa le dezvalui, fini cunoscatori ai fenomenului πŸ™‚ au confirmat ca baiatul ala cu “nu stiu, nu stiu” de fapt ii plagiaza, vaduvindu-i de opera construita intr-o viata.

Retardatilor, dati fuga la mail ca tocmai v-a scris Obama πŸ™‚ care va explica (fara sanse, e adevarat) de ce sunteti voi stalinisti: pentru ca dati fuga la politia politica plini de principii si onoare pe care desigur nu le aplicati niciodata in cazul propriilor cotete (sau cum s-or numi haznalele de pe net ce le poarta chipul). In anii 50 Cetin Ametcea (da, asa il cheama pe Yeti) ar fi fost secretar cu propaganda la un ceapeu unde, cu o mana ar fi mamelit ceapiste, in timp ce cu cealalta si-ar fi varat in orificiul bucal niste porci morti crescuti de ceapisiti. Iar sotul Denisucai (da, diminutivul e cu atat mai contrastant) ar fi participat la colectivizarea de la Prundul Bargaului unde s-ar fi putut preface, sub privirile admirative al bastinasilor, ca vorbeste la ciololar cu tovarasul Dej.

SHARE