CCR o obliga pe Sufragerista sa nu mai fie fricoasa si stalinista

SHARE

E dauna totala. Stalinistii politici PNLsi USR au luat-o la cioc de la CCR in incercarea lor disperata de a-i proteja Codrutei abuzurile, ticalosiile si asocierile condamnabile.

“Curtea Constitutionala a respins, miercuri, ca neintemeiata sesizarea de neconstitutionalitate a prevederilor din Statutul deputatilor si senatorilor prin care a devenit obligatorie prezentarea persoanelor citate in fata comisiilor parlamentare de ancheta.”

Sesizarea fusese facuta, evident de coalitia #rezist #stalinist.

Asadar, dragi stalinisti portectori ai unei sinistre corupte de putere, pupatoare de sufragerii politice si securiste: in vederea audierii, comisia de ancheta parlamentara poate cita orice persoana care lucreaza in cadrul Guvernului sau in cadrul celorlalte organe ale administratiei publice si care poate avea cunostinta despre o fapta sau o imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului. Persoanele citate sunt obligate sa se prezinte in fata comisiei de ancheta parlamentara.

Codruta, fii barbata! Iesi din gaura in care te-ai ascuns, puneti medaliile despre curaj primite de la ambasade si du-te la comisie sa recunsti cum te anticorupeai in sufrageria lui Oprea ca sa castige cel care te numea in functii: Basescu!

SHARE
No Comments