Cacatii Snagovului

SHARE

Pe malul lacului Snagov imbogatitii tranzitiei si-au facut vile. Cele mai multe dintre ele sunt niste manele arhitecturale, constructii megalomanice care certifica faptul ca Patek Philippe si Ferrari nu-ti scot greierii din calcaie si nici nu-ti dau jos branza de pe dinti.

Multi ani nici unul dintre puhavii astia, veritabile transformatoare de mancare in rahat, n-au avut fosa septica iar in rezidentiala comuna Snagov nu exista canalizare. Ce se intampla cu rahatul? Simplu: direct in lac. Tone. Scarbavnicii si-au luat toti barci cu motor ca sa aiba cu ce sa-l rascoleasca. Asta e distractia lor curenta. Paraie cat e ziua de lunga intre pontoane cu o bucurie tampa. Si asta e tot. Sunt fericiti sa ragaie in lumea lor mica. Sunt stapanii universului puturos. Dar nu tolereaza intrusii in ceea ce considera ei ca e dreptul lor exclusiv.

Campioanele olimpice de canotaj au fost umilite, ba chiar ameninate cu pusca la antrenamentele pe lac, dupa cum ne informeaza Antena3. Intrebare fireasca este: unde sunt mai multi cacati? Pe fundul lacului Snagov sau in cosmeliile de pe maluri?

SHARE