Blogarul roman

SHARE

Blogarul roman este hidos.

Are o fata calcata de tren, a trecut prin mai multe accidente semimortale, toate din vina lui si da sfaturi de mare guru. Sau poseda bot de nevastuica, ras de hiena epileptica, statura de irinel imberb si, daca tot e pitic, ar vrea si un pic porno, da’ n-are cu ce.

Ori e un umflat, mai sunculos ca un hipopotam gestant, cu aere de casanova, si scrie obsesiv despre mancare picanta si usturimea curului sau despre miasmele tutelor in caz de igiena intima precara.

Sau isi face tatuaje. Multe. Uriase. In speranta ca va depasi ca suprafata, raspandirea parului pe membrele sotiei. Deci, nu fuge de concurenta. Accepta provocarea.

Blogarul roman are realizari uriase. Sta cu chirie. Poate da pana la o suta si jumatate pe luna pe resedinta imperiala si asta il umple pana la refuz de glorie legitima. E un far calauzitor, o statuie a reusitei, un bust al potentei. Vede cohortele de apostoli adunati sa-l slaveasca si pe care el, invatatorul, este dator, in marinimia lui, sa-i conduca pe calea reusitei maiastre.

Are un cazan pe care o numeste masina. Asta daca nu merge cu rolele sau cu drezina. Cazanul a fost initial de tuica, dar ulterior a capatat roti si a fost inmatriculat. E la mana a paispea. Deci bate oricand chiar si o masturbare obsesiva. De obicei de cazan se lipeste si o porecla cool, ca de la un internaut bengos.

Festinul financiar, destrabalarea decadenta, vine atunci cand blogarul decide sa-si schimbe abacul cu un laptop, luat de obicei de la promotie sau lichidarea stocului, urias si greu, dar, de fapt, asa l-a vrut el: trainic si solid. Sa reziste la calatoriile cu personalul.

Sunt si femei de succes in online: Nevestele. Asa se definesc singure si au dreptate. E performanta suprema. Au convins un mascul alfa sa le dea o identitate. Nevasta de blogar, nevasta de cosmar si alte zarzavaturi. Ca sa stii din prima ca ai de a face cu un exemplar de rasa, stampilat cu augusta confirmare.

Fantansma ultima a unui bloger este influenta. A demonstrat ca este bogat: lunar, merge la fast food. Dar bani au multi. Ele este si important. La el se uita, in cautare de busola, legiuni de cetateni dezorientati. Iar el, personajul dur, cladit in suprafete de granit, stie ca marea putere vine si cu multa responsabilitate. Asa ca, intelept, sensibil si complex, se transforma altruist in girueta furtunilor din sufletele noastre.

Va urma…

SHARE