Zoso, ala care suna pe la usi si fuge!

Text scris de Felix Rache:

hidooos
Baaa, n-am cuvinte, imi veni veste de la Facebook. Dupa ce-am dat de toti peretii de pe Facebook cu blegarrul Zoso, curajosul m-a parat la proprietar. L-au durut ficatii, a facut tumbe la Organ, ca sa-l dau jos din pagina. L-am dat, ca sunt cu chirie la oamenii astia. Sa nu se mai faca de ras.

M-am lamurit si cu piscotarul: e tare-n pâră, ca-n scris canci. Tare- n clont, dar sensibilos cand ii dai peste bot.

S-o caute repede pe regina magiei de lux, sa- i toarne cositorul de sperietura. Si daca tot se duce la palat, sa vadă daca nu are si cununiile legate la spate. Ca tot l-a mâncat in bas.

Te-ai bagabontit, pisicule care te vezi leu in oglinda! Mi-ai dat perversa: ai scris depesa la Facebook, cand puteam s-o rezolvam pe plan national, sa nu te mai stie si străinii ca esti cacacios.De astazi esti un sifon internațional. Si care orice sifon faci si esti un mare fas! Cacaciosule! De unde sa cumpăr drepturile pentru poza ta , aia cu carlionti in par, de la Walt Disney sau de la Hanna si Barbera? Esti ca ăla care suna la ușa si fuge.

Ca sa nu se piardă urma posturilor despre prostul incaput, le public si pe blog. Sa-i dam la gioale si la google, sa stie netul cu cine are de-a face.

Prima lovitura in plexul aptului necombatant.

hidooos

Un blogger “independent “, Zoso, isi da cu părerea proasta despre mine. Nu- i magulitor ce scrie, dar nici destept. Compuneri de clasa a treia n-am mai scris de atunci. Zoso vad ca da! Unii raman copii toată viata lor intelectuala…

Il rog pe blogger sa se întoarcă la subiectele care l-au consacrat: Inventatorul Zumba vine în România; Încălțăminte: Inov8 trailroc 255; Sony A5000 review. De aici sigur a primit pomana vreun telefon sau stangul de la vreun pantof.

Astazi, dupa ce mi-a scris numele cu harnicie, poate primeste ceva folositor si sexului slab din viata sa: o poseta cadou, poseta de la doamna Udrea.

Si tot ma intreb: numele de Zoso vine de la castigatorul Big Brother sau de la castigatorul Big Bottle ?Ca fara nici o urma de indoiala ultimul e Basescu.

Pe unde am lucrat eu, Zoso nu trecea cu compunerile lui nici de secția scrisori. Fara nicio urma de indoiala, asta e diagnosticul: Zoso n-are talent sa fie un betiv adevarat, o sa ramana toata viata doar prieten cu betivul!

A doua lovitura la gioale.

hidooos

Imi dau seama ca m-am luat de prostu’ clasei, care o arde rock pentru ca asa făceau si băieții cu note mari. Imi pierd timpul cu unul care face piscotareala pe net. Asta scrie de casti si pantofi de sport si eu l-am luat in seama. S-a laudat ca a trimis niste texte la Academia Catavencu. Scrie naibii ceva inteligent, nu compuneri labartate si peltice, ca sa nu regrete ăla care te- a publicat. Si mai deschide si tu netul cand te iei de cineva, ca de cărți nu poate fi vorba. Daca ai vreun numar vechi din Academia Catavencu, beleste ochii! Ma gasesti in caseta tehnica si in pagina 3. Mai făceam cateodata si Dosarele Sex. Tu? Ti-am raspuns si la întrebarea care te mananca in bas. N-am sa te intreb niciodata ” la mine sau la tine”. Oricât ai fi tu “fata cu parul de foc”! Pentru Zozo, un bleggar.

Posted in Articole | Leave a comment

“Jurnalista” minte cu ticalosie

Posted in Articole | Leave a comment

Test

poza1 poza2 poza3

MOV_0029_8729 IMG_20140504_181545

 

Posted in Articole | Leave a comment

Comparatie!

Astazi, blonda cu stabilopozi, adorata macacului, PMPita sefa, a fost in parc sa-si zdrumice suncile alaturi de cetateni. A fost un succes rasunator. Pentru comparatie am atasat o imagine de la “Miscarea contra statului”.
P.S. Proababil ca miile de oameni din imaginea cu noi au fost santajati sa vina, fir-ati ai dracului de propagandisti!
udrea-stabilopozi oameni

 

Posted in Articole | Leave a comment

Telechiormanda

Posted in Articole | Leave a comment

Pasa cu Crin Antonescu. Inclusiv taierea capului.

Posted in Articole | Leave a comment

Lumea a ras mult aseara :)

Posted in Articole | Leave a comment

Aseara, despre UDMR la guvernare si despre Klaus Iohannis!

Posted in Articole | Leave a comment

“Tolo, murim de foame!”

Iata un comentariu primit de Tolontan pe blog despre ceea ce acesta considera a fi “situatia dramatica din redactia Romaniei Libere”: “Tolo, multumim pentru ajutor. Si eu sunt jurnalist la RL. Ai fost printre putinii colegi care a relatat obiectiv criza Astra-Romania libera. Adevarul este mult mai crud. Salariile sunt mult intarziate. Nu toti au primit salariile pana la luna ianuarie. Eu de exemplu din noiembrie si pana azi am primit doar 500 lei. Mi se spune sa am rabdare, este adevarat ca sunt unii colegi care au primit banii la zi pe luna decembrie ,dar nu sunt multi. Am doi copii si nu mai am ce sa le dau sa manance. Sotia este profesoara de franceza la un liceu si castiga doar 1.170 lei. Parintii nu ma pot ajuta. Am trimis o cerere de ajutor financiar in luna noiembrie 2013 la dl Adamescu si raspunsul a venit cinic: Nu sunt bani. Sa astepte, problema se va rezolva. Nu stiu ce sa fac si pe ce drum sa apuc.”
Raspunsul meu e simplu: ma bucur mult ca mori de foame si sper ca o sa mori de foame.
Daca insisti sa nu mori de foame, apuca-te de ceva din care sa produci bani pe bune, in economia de piata. Sa pupi curul lui Basescu si sa primesti bani deturnati pentru asta, nu e o solutie corecta pentru supravietuirea unui jurnalist de dreapta. Capusele nu sunt de dreapta.
Tolontan, daca tot te inunda mila cu privire la talharii si lipitorile de la Romania Libera, te poti duce acolo sa-ti folosesti talentele manageriale. Poti incepe, ca la GSP, sa pui pe prima pagina dudui cu toate orificiile la vedere si deja, deja se va intrezari din ele o raza de speranta.

P.S. Ce mult m-as bucura sa fie real mesajul primit de Tolontan si sa moara ala de foame!

Posted in Articole | Leave a comment

Tolontan, concentreaza-te!

Tolontan, concentreaza-te!
Fapte: Romania Libera nu produce din piata nici trei lei gauriti.
Fapte: Cei de la Romania Libera sunt platiti luna de luna.
Fapte: Patronul de la Romania Libera a deturnat bani de la Astra.
Fapte: Afirmatia:” Banii pe care-i luam noi de la patron si pe care nu-i producem nu sunt din banii deturnati de patron” functioneaza doar in logica unui basist cretin si abject.
Fapte: Esti un basist cretin si abject!

Posted in Articole | Leave a comment