Propaganda stalinista in 2015! Iohannis e noul Mahomed?!

Bineinteles ca au aparut mizeriile in propaganda “tinerilor frumosi si liberi”, in fapt niste talibani stalinisti. Iohannis este noul Mahomed?!?!
P.S. Am vorbit aseara doar despre declaratia doamnei conform careia nu are unde sa stea in Bucuresti. Intrebarea logica imediata, daca nu esti un propagandist abject, trepanat, este: presedintele are unde sa stea in Bucuresti?

Posted in Articole | Leave a comment

Justitia independenta a demonstrat singura ca nu este independenta.

Posted in Articole | Leave a comment

Generalii serviciilor secrete isi faceau un serviciu daca ramaneau secreti

Posted in Articole | Leave a comment

“Sunt Gigel Frone!” “Te cred!”

Posted in Articole | Leave a comment

Manipularea cretinilor de pe net: vine razboiul, uitati-o pe Udrea!

Aoleu, ce procentaj urias de cretini pe net!!! Toti pulifricii fac cacutza moale pentru ca, vezi Doamne, ii incorporeaza. Stiiiiiu, Ucraina, Minsk,Putin…Hai siktir!
S-a pus in miscare aparatul de fum si zgomot care incearca sa submineze ca interes public cel mai mare scandal de coruptie din ultimii 25 de ani, scandalul regimului Basescu-Udrea.
Vai de mine, acum sunt alte prioritati, ne ataca rusii! HAI SIKTIR!!!!
P.S. Totusi e inadmisibil, inuman, procentul urias de cretini de pe net.

internet_tough_guy_-_because_its_easy_to_be_a_6_foot_4_olympic_powerlifter_and_streetfighting_god_from_behind_the_confines_of_a_keyboard

Posted in Articole | Leave a comment

Intre Creanga si lipsa ei acuta

Vai, cat ma amuz! E abundenta de fatuci care o ard fapturi culte-n cap, complexe si complicate, care nu stiu cum sa se mai frasuie orgasmic dar intelectual pentru ca vine in oras filmul “50 shades of grey”, facut dupa cartea respectiva. Pe scurt, un dezaxat mega bogat o ia pe una virgina sarantoaca, o vara la temnita si o sado-maso la greu. Cartea e cat “Fratii jderi”.

Ei, fapturile sunt frenetice pentru ca e fantezia maxima: ala e bogat si nu e Iri. Adica mai si presteaza. Iar umilinta poate fi chiar un bonus. Ce e foarte amuzant: felul in care zanele explica atractia resimtita transformand rudimentar secelerarea, dezaxarea, depravarea intr-o iubire imaculata, ingenua, cliseistica. Ipocrizia este pentru mine spectacolul suprem. In tandem cu prostia.

P.S. Duduile respective necesita o recalibrare urgenta. Recomand o incursiune delicata si casta in opera lui Creanga, mai precis in universul autentic al cuvantului “stromeleag”. povestea

Posted in Articole | Leave a comment

Despre “romanca din Bruxelles” si “romanca din Paris”

Scrisorelele astea, in editii revazute si adaugite, cu stilistica de gimnaziu si patetism de oracol, sunt absolut superbe. “Romanca de la Paris” si/sau “romanca de la Bruxelles” au ocazia, pe care n-o rateaza, sa intruchipeze zane, sa afiseze sensibiltati, sa exhibe delicateturi si sa arboreze fineturi. Ele lupta pretios, cu traire ingenua si perspectiva superioara, impotriva unui sistem dur si primitiv, nedrept si grobian, care poate fi infrant insa cu flori. Si cu gand inaripat. Fapturile, acum cinci ani, nu observasera cozile din diaspora si nici ca au reusit sa voteze de cateva ori mai putini decat anul acesta, pentru ca sotul “nu primiseu” un contract la UE sau “nu se maritaseu” inca din dragoste cu un francez paliu. Zanele serafice nu rateaza niciodata ocazia de a strecura in dantelaria emotionala si cate o ticalosie propagandistica puturoasa ca o criza de flatulenta in patul nuptial:”au votat toate cimitirele din Olt”. Altfel, minunatele traiesc intens din doua in doua saptamani, interval la care prea plinul emotiilor de bibelou le indeamna la exercitiul compunerii. La multi ani si tie, pisi!

P.S. Ce a scris “romanca din Bruxelles” aflati dand click pe poza zanei.

ramona

Posted in Articole | Leave a comment

Reactie la delirul propagandist al CTP-ului

Voiam sa stau o perioada departe de mediul virtual care-mi provoaca scarba, dar un text care ma vizeaza, scris de farul calauzitor al presei romanesti, Cristian Tudor Popescu, ma obliga sa reactionez.
Cuvantul “modestie” pe care l-am folosit vorbind despre mersul pe jos al doamnei Iohannis este preluat din titlurile propagandei basiste/iohanniste care puneau pe seama acestei calitati morale optiunea cinetica a respectivei doamne. Sigur ca dansa poate merge cum si cu ce “doreste muschii gambelor dumneai”. Pe mine personal ma doare in zona muschilor glutei de asta. Doar reactionam pe seama propagandei intense si atat. Altfel nici n-as fi aflat de existenta respectabilei doamne, cu atat mai putin de felul in care alege sa-si deplaseze organismul. Sunt convins ca puteti sa faceti aceasta simpla diferenta la nivel logic chiar daca sunteti parte integranta din aparatul de propaganda.
Cred ca puteti, sper, sa faceti diferenta intre o insulta si o ironie. Cand v-am numit modest, nu v-am insultat. Daca ati perceput-o asa inseamna ca sunteti exagerat de modest, dar din punct de vedere intelectual.
Si daca tot vorbiti despre Securitate, Stalin si alte sperietori ale trecutului bune de inspaimantat trepaneti, poate va referiti si la prezent si ne precizati cand veti plati uriasele datorii pe care le are oficina la care activati. Sper ca veti raspune la aceasta intrebare legitima referitoare la banii publici vaduviti de augusta dvs. contributie dar nu in felul preferat al bugetarului de dreapta pe care-l lustruiti, presedintele ales:”Ghinion”!

Posted in Articole | Leave a comment

“Jurnalista” minte cu ticalosie

Posted in Articole | Leave a comment

Test

poza1 poza2 poza3

MOV_0029_8729 IMG_20140504_181545

 

Posted in Articole | Leave a comment