Azi vom afla daca va continua stalinimsul sovietc denumit fraudulos “anticoruptie”

SHARE

Informatiile de pe oficinele sereiste sunt in acest moment urmatoarele:“Vizita presedintelui roman la omologul sau american va culmina cu o conferinta comuna de presa, prima astfel de conferinta la Casa Alba pentru un presedinte roman din ultimii 30 de ani.”

Daca Trump, singurul de la care mai am o speranta, se va apuca sa vorbeasca despre “anticoruptie”, suntem pierduti. Va urma o perioad si mai teribila decat ultimii 13 ani, cu abuzuri oribile, ┬ácu sereisti care dicteaza solutii in instanta, cu javre mafiote ca Portocala, Papici, Eva etc. deghizati in procurori, cu judecatori terorizati, cu vite care sa tavalesc prin sufragerii cu ocnasii si apoi o ard Ioana d’Arc.

Stalinistul din Sibiu este doar o flasneta, o rasnita, gata sa macine oricate destine doar pentru a-si pastra confortul, privilegiile si casele. Repet, singura mea speranta, din ce in ce mai firava, este legata de Presedintele SUA. Care, din fericire, n-are nici o mare iubire, nici o deosebita incredere in serviciii si anchetatori zilele astea. ┬áSper ca facutul Americii “great again” sa exculda practicile oribile, prostesti, ipocrite si falimentare ale administratiei democrate.

Daca Trump astazi va fi preluat discursul securistoid, suntem damnati. Complet pierduti! Scapa cine poate!

SHARE