Azi vom afla daca Dragnea e altfel decat Ponta

SHARE

Domnul Dragnea, dupa ce a propus-o pe romanca denumita exotic, a afirmat cu subiect si predicat: “Eu nu voi mai face o alta nominalizare!” Astept sa se tina de cuvant. Nu l-a fortat nimeni sa faca afirmatia, nu s-a intamplat nimic dramatic intre timp, adica n-au decins extraterestrii pe planeta, nu ne-au atacat rusii etc.. Doar a venit mamutul cu dulapul la purtator si a zis:”Astept o alta propunere”. Atat s-a intamplat.
Daca domnul Dragnea va actiona in contrariul propriei sale afirmatii doar in urma unui banal si previzibil refuz robotizat, nu stiu ce incredere mai pot avea in orice alta asertiune/promisiune, de la alea cu PIB-ul si taxele, pana la orice altceva.
Domnul Dragnea nu a amenintat in mod articulat, clar si raspicat, cu suspendarea. Doar a atins voalat subiectul, lasand ascultatorul sa-si imagineze finalitatea. Deci aici poate avea spatiu de manevra.
A formulat asa:”Ne vedem in alta parte!” Astept sa vad despre ce parte e vorba.Daca “alta parte” inseamna tot la Cotroceni cu o noua propunere, nu e bine deloc. Am inteles discursul despre responsabilitate. Sper ca domnul Dragnea a fost responsabil si cand a facut afirmatiile respective.
Sunt satul de oameni care una spun si alta fac. Poate ca domnul Dragnea nu face parte din aceasta categorie, ilustrata suprem de Victor Ponta. Vom scapa de dubii in curand.
Daca “responsabilii” se vor balaci in iluzia sinucigasa a unei impacari urmata de hora unirii, vor sfarsi sa danseze “La chilia in port” invocata securist de Sebastian Ghita. Adica vor intra la puscarie in urmatoarele sase luni.

SHARE